V pokoji
Nesouce se tiše,
středem mého pokoje
prošla ohněm srdce
a branou mé naděje.
Kolemjdoucí tiše stojí
na rohu u domu mého,
pohlédnout vzhůru se bojí
a zbavit se nechce strachu svého.
Nesouce se tiše,
odešla nevědomky ven,
zklamání mám v hlase,
když nevolám ji zpět.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)