Záře
Nechaje se unášet
na vlnách barevné záře,
bude-li to obnášet
skryté dětské tváře.
Okolo hledá kameny,
které do mozaiky padnou,
nestačí pochopit změny,
po kterých lidé prahnou.
Na závěr stručně shrne
v okamžiku omyl svůj,
že uvěřil není možné
a rozum roztekl se jako lůj.
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, WAYWARD, Holis, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)