Los Životos
Když se doma všechno sere,
Vždy můžeš jít do prdele,
Jít kam chce se ti směle,
Jit potmě však stále bděle.
Jit klidně horem a pak spodem,
Vzít to parkem a zas domem,
Spěchat krásnou rovnou cestou,
Chodit s tmavou černou vestou.
Vidět trosky, vidět mola,
Cítit stesky a vidět kola,
Stát tady a stále jenom volat,
Kdo jest sám musí to zdolat.
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)