nevím proč sem si na tebe neklikla dřív - no možná vím - znám podobný nicky, možná sem si tak nějak myslela že tě znám taky - neznala sem a su ráda že sem dnes nakoukla, píšeš zajímavě - uvidím u dalších :o)
18.10.2008 18:55:00 | hanele m.
okapovko, neboj, nejsem na dne, jak pisu v basnicce, jen se mi to tam pekne hodilo k charakteristice jedne etericke bytosti :)
27.07.2008 21:01:00 | Montynka
to WAYWARD: protoze leporelo kazdy zna; snad :)
leporelo = harmonikově se rozkládající knížka, skládanka z tvrdého papíru :)
27.07.2008 19:08:00 | Montynka
ze zacatku jsem tomu moc neverila, abych pravdu rekla,ale cetla jsem dal a jsem rada...zbytek basne je moc pekny
27.07.2008 18:36:00 | saddova
říše snových mydlinek - to mě dostalo! Jsou tam krásné obraty a výrazy, i když nemohu říct, že vím, co tím chtěl básník říci:-) V každém případě působí na pocity, rozvíjí fantazii, není fádní...Celkový dojem je veskrze velmi dobrý:-)
27.07.2008 18:31:00 | monterka