Anotace: ....................
Jako, že naopak Ty mě vždycky "chytneš" a prostě zažraně dočtu až po poslední pixel...
01.08.2008 23:27:00 | Helena Buchtová
Jako, že anopak Ty mě vždycky "chytneš" a prostě zařzaně dočzu až po poslední pixel...
01.08.2008 23:26:00 | Helena Buchtová
Zajímavé od začátku do konce... Není u mě moc časté, ale občas některá díla nedočtu, protože jsou pro mě opravdu nezajímavá nebo podobně- prostě mě "nechytnou".
Tobě se do celekm daříO:)
01.08.2008 23:24:00 | Helena Buchtová
Zaujalo mě to. Jak obsah, tak zpracování. Je to takové jinší, než ostatní díla. A právě to dělá tvé dílo výjimečným. Zajímavé :)
27.07.2008 23:34:00 | 0-0