Útěk ze sna
Anotace: Nic není tak jak se zdá a i za touto básní stojí víc, než je na první pohled zřejmé.
Pod příkrovem noci,
ve stínech skrývajíc svůj žal,
tam ve snech srdce slyším tlouci,
však není mé... kdo z mrtvých vstal?
Poselství ve snech utajená,
jak vyložit si je mám?
Má duše v hloubce utopená,
ne, tak to neskončí, už utíkám!
Přečteno 369x
Tipy 14
Poslední tipující: fuu, varna344, Simísek, Holis, okapovaroura, Bíša, Flamy, just me, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)