Chtíč
Anotace: Automatický text
Chtíč
Pojď ke mně
- chvěji se,
přilož na mé studené tělo své žhavé ruce.
Miluji tvé doteky
- touhy lásky
- žhavé polibky.
Líbej mě něžně
a nech mne dojít kraj vášně.
Miluji tě k šílenství
- toužíš po mně,
já to vím.
Hledím ti do očí
- uhýbáš
- couváš
- myslíš si,
že mi unikáš.
Najdu si tě všude,
stále spolu budeme
- chci cítit tvé ruce
- chci milovat divoce tvé skráně.
Cítím tě,
každý kousek mého těla, ví,
že to tvé chce také mé.
Tak nevzdávej to!,
- prosím tě,
jsi moje naděj
i můj žalobce.
Chci být tvá žena
- chci být láskou roztoužena.
Mé tělo chladne
- pomoz mi!
Volám tě,
volám tě do dálky.
Přijď ke mně,
- jsi jediný lék,
který znám,
pojď a nech se ...
... být milován ...
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Metcheque, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, WhiteSkull, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)