Chci - nechci
Anotace: Chci všechno, nebo nic...
Chci lásku… Nechci samotu
Chci žít… Nechci jen přežívat
Chci milovat…. Nechci žít bez lásky
Chci se radovat…. Nechci se rmoutit
Chci být veselá… Nechci smutnit
Chci se prát… Nechci se vzdávat
Chci se smát… Nechci plakat
Chci tolik věcí… A nechci přitom moc
Prostě jen chci…..žít….
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)