Nejstrašnější z nemocí
Anotace: ... nejstrašnější je jen jediná
Narodíš se a začneš hynout,
na nejstrašnější z nemocí.
Ona nesmí Tebe minout,
a není od ní pomoci.
Někdo s ní žije celé roky,
a jiný jen pár dní.
Prchej, zdrhej, dělej skoky,
ona Tě stejnak dohoní.
Tu nemoc si každý nese,
pádí rychle jako chrt.
Ona také "život" zve se,
a vyléčí ji pouze smrt.
Přečteno 544x
Tipy 20
Poslední tipující: mauvais-ange, teranosaur, Elouš, Mraveneček, LuciAngel, deuxEm, okapovaroura, 0-0, Holis, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)