Víly
Anotace: Taková pohádková fantazie, trochu houbařská...
Kvečeru v trávě, v čarodějném kruhu
tančily víly na špičkách,
déšť padal v drobných kapičkách,
nebe si od slunce vyškemralo duhu.
A ty sis do vlasů vpletla modrou stuhu,
připojila ses k jejich tanečku
a já si v duchu říkal, panečku,
jakpak té dívce jde tancování k duhu.
Smála se s nimi smíchem zvonivým,
na mě v tu chvíli přišly pochybnosti,
zda je to dívka z masa, krve, kostí
a co že vůbec vlastně o ní vím.
Až k ránu moje úzkost polevila,
už nemyslím, že ta dívka je víla.
Krůpěje krve na hnědých čepičkách
připomínají Tvůj tanec na špičkách.
Přečteno 813x
Tipy 10
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, hanele m., UCET KE ZRUSENI, Pevya, Churry, fuu, shakespeares, sýc
Komentáře (3)
Komentujících (3)