Jo, každej rok je to stejný - čtrnáct dnů je málo... :-( a poklad Inků už je fuč...
30.07.2008 20:16:00 | G.P.
Máš můj obdiv za tu práci velmi záslužnou s dětmi. Jistě to bylo moc náročné. Přeji hodně odpočinku k obnovení sil.
Na tábory a určité vedoucí s láskou vzpomínám doposud. Na nich záleželo jak se nám tam líbilo.
28.07.2008 18:40:00 | s.e.n
Ahojky Levandulko, to je fajn, že jsi zpět, i když na druhou stranu, bych byla raději, kdybys tam ještě nějaký čas pobyla, zdá se, že Ti to jen a jen prospívá. :o)
28.07.2008 13:30:00 | NikitaNikaT.