..příslovíčková..
Anotace: ..dobré slovo hubu nespálí..možná smutek Váš tím oddálím :o))
Sbírka:
..mimochodem..
..jak se říká – Boží mlýny melou
pomalu a jistě dávku celou..
tak vyperte duši ošuntělou
novým zítřkům zazpívejte „hellou“..
..škoda krásy tam kde rozum není
nitro se zde, tak i v nebi cení
tudíž dámy nechte šminkaření
nejspíš se tím pohled na vás změní..
..lepší bývá nohou uklouznutí
než jazykem v slovech bez obutí
když vás zloba k jadrnosti nutí
nacpěte svá ústa do prasknutí..
..svině, prý když kaliště svá mají
na čistotu vody příliš dbají
pak je lepší stát jak koně v stáji
co se ržaním svého domáhají..
..a že prázdný sud nejvíce duní
do sklepa je strkán v šeroluní
raději býti tedy tichou vůní
co se v žití hřeje na výsluní..
Přečteno 333x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, Myrja, okapovaroura, Lota, 0-0, Hannazka, Beepat, NikitaNikaT., Štěpina G, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)