Mušle
Anotace: jedná se o mušli na WC
Mušle
Kamarád se zastavil
Že do hospody nejde sám
Půjdem spolu jako vždycky
Popijeme ,bude fajn!
V hospodě je narváno
To nám ale nevadí
Tísníme se v rohu
Žejdlík náladu nám spraví
Po čtvrtým se zvednu
Ulevit si musím
Kamarád to zmerčí
Že mě doprovodí
Na záchodě lidí mnoho
Už nemůžu vydržet
Kámo místo ulovil
Ochotně mě připustil
Už léta
Do jedný mušle
Chčijeme spolu
Každý ráno
do kýble seru
a lidi ví….
Mezi náma pouto je
Všechno co nás sbližuje
Jedna mísa na záchodě
Slušnosti nás naučí
Na táborech pionýři
Studují etiku
My svornosti se naučili
Na záchodovým prkýnku
Cestou domů stavíme se
Ještě třikrát u křoví
Oblíbená místa máme
Značíme je to se ví
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, TemsteaG, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)