Vlastnímu
Anotace: Ach ano, mému... komu vlastně?!
Dokonalé já
Sedící na prahu
Slyšitelnosti vlasů
Ve tváři čas a odraz důležitosti věží
Na odhaleném zátylku
Teče kapka potu
Jako důkaz lásky
K zimě a podzimu
Dere si cestu mezi šňůrkou
Od korálů a vybledlým tetováním
Zbytku citů
Raz dva tři
Nesmrtelnost
Zbyla na talíři
Spolu s nakouslým koláčem
Z borůvek
Šustivá bavlna odhalila
Bílá stehna
Která kloužou
Po rozehřátých dlažebních kostkách
Zastav se
Ohlídni se
Třeba uvidíš nahotu mé duše...
...A třeba taky ne
/protože mi koukáš do výstřihu?/
Přečteno 382x
Tipy 39
Poslední tipující: Netty de Touvenell, LauraKošinová, lennerka, Ishtar, Barunka=o), Noc17, jitro, Anewue, night.rainbow, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)