Projít se říšemi
Anotace: ...asi nic moc...
Vidím tváře
Slyším slova
Slyším lháře
Zas a znova
Zacpávám uši
Zavírám oči
Zavírám duši
Všechno se točí
Křičí a řvou
Berou mi dech
Berou duši mou
Můj poslední vzdech
Ticho a klid
Ležím na zemi
Ležím…mám jít?
Projít se říšemi…?
Komentáře (2)
Komentujících (2)