Rej jisker červených
Anotace: Zážitek z dětství ..
V malé kovářské dílně
Stojící na návsi
Jedné vesničky jihomoravské
Kovář kladivem do rozžhaveného kovu udeří
A rej červených jisker kolem se rozletí
Osvětlí tvář dítěte,
Které s úžasem v očích hledí
Na tu pro něj
Jakoby prvně viděnou
Pohádkovou podívanou
A jedna z těch jisker
Až do srdce se mu vkrade …
Komentáře (2)
Komentujících (1)