Bezohlednost
Anotace: O tom co někdy není, ale mělo by...
Díval jsem se v šalině
jak mu holka sedí na klíně
kdypak se asi podvolí
staré paní s holí.
Paní stojí, ti dva sedí
pěkně si to v sesli medí
snad je dobře že nevědí
proč mě pravá dlaň tak svědí.
...a vás?
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
Komentáře (2)
Komentujících (2)