To je skvělá báseň, teda skvělejší je to spojení s básní Chtíč, protože tím spojením básně Chtíč a Hrob v podstatě popisuješ obě stránky tohoto cítění,toho stavu, kterýmu lidé trapně říkají i láska (přitom to s láskou nemá vůbec nic společnýho - oboje má stejného původce a má i stejný destruktivní charakter).
Tleskám tvému popisnému umění.
..teda otázka je, jestli jsi to tak i myslela :/
31.07.2008 13:35:00 | dead-head