MůJ SvěT
Anotace: ...mám svůj svět.. vy ne?
koukej jak je tráva zelená
našlapuj tiše
a poslouchej jak roste....
nic neříkej..
na prstech kousky hlíny
krásně voní
jako ve snech pravý svět
s lehkou nadsázkou
však víš....
tak prosím nic neříkej...
uzavřeni z vlastních lží
do neviditelných kobek
jak těžce dýchá se
bez čistých plic
jako balonek s heliem
co unáší naději pryč...
protože ten pravý svět
nepatří bláhovým snílkům
a já ve svém světě
s nimi budu žít....
......protože
chci
ŽÍT
svůj
SEN...
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)