Slza v póru kůry
Anotace: Objímám v sobě strom…
Loupu svou starou kůru,
v jizvách tlí vzpomínky,
vyháním svou známou můru
a zavírám ji do sklínky
Mává křídly, pel se práší,
ve skle třpytí se den,
v srdci pocity stále straší,
na víčka sedá tichý sen
Na kmenu kamarád lišejník
čekáním v kříž zezelenal,
láska i bolest matný mžik,
jeden druhého věčnost hledal
A podzimní listy pláčou
do jarní trávy
Utři mi slzy a nalej
lok sladké kávy
Přečteno 312x
Tipy 34
Poslední tipující: TAORA3, pejrak, Pája Black, labuť, Aťan, G.P., s.e.n, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, spare, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)