Pekelný stroj
Anotace: letní podvečer byl tak horký, že ani vítr v té rychlosti nechladil, ale příjemně osvěžoval...
Pekelný stroj
co andělsky se tváří
než promluví
jeho duše
plná utajené síly
chladný kov
plný lesku
chrom jako zrcadlo
a kůže co sedne
otočení klíčkem
spustí zadunění hromu...
Cítím tu sílu
že až nitro se zachvěje
z té vzpurné krásy.
Pekelný stroj
co nevinně se tváří
než roztočí kola...
tak nenech se zmást
když jemně láká
že ukáže Ti
kromě své krásy
i celou sílu své duše.
Nehlídaná ráda zabíjí...
Přečteno 358x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, drsnosrstej kokršpaněl, enigman, a_tao, Elena Suchomel, vodnař, s.e.n, bobi bobie, Belmon, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)