tak nevím, co si o této básni myslet... chvílemi zní jako modlitba a vzývání... chvílemi je docela odstrašující... zvláště ten závěr... ale je fakt, že já rozhodně nejsem fanda punk-rocku a tak jsou mi některé prožitky cizí...
31.07.2008 14:08:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd