..vzývám..
..vzývám mysl svou, ať otevře své brány
ať cestu zamete v níž kroky mé jsou zvány
ať stíny rozjasní, pak poutník jde mi vstříc
bych našla co hledám! A mohla moudře říct..
..vzývám nitro své, ať odhalí své taje
ať bolest rozkvete do vůní blaha z Ráje
ať chuť se obnoví, souputník dá mi klid
bych našla co hledám! A mohla tiše dít..
..vzývám srdce své, ať rozevře své dlaně
ať každý příchozí je jeho tepem chráněn
ať vlídné v doteku a křehké napohled
bych dala co smím dát.A mohla povědět..
Přečteno 388x
Tipy 19
Poslední tipující: j.c., Hannazka, WhiteSkull, Levandule, okapovaroura, Caracol, Myrja, Petbab, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)