Dehet-live
Anotace: vlastně to je píseň o jedné Královoměstecké kapele
Dehet- live
Tady se bude
zpívat všude
Tady se bude
zpívat všude
Dehet se line
Mezi nás
Přijel k nám z dálky
Veze nám páky
Jak z mrtvých vstát
Zůstat svoboden,hrát…
Po stý nám hraje
smrdutě teče
V marastu třídíme
Myšlenky na ráj.
Co po nás zůstane
Dehet,Dehet…
Dehet tu zůstal
Černá skvrna
Zaschlá a smrdutá
V duších nás všech
Však přijede příště
Rozpustí
Opět se poline
A jiskra naskočí
K radosti démonů…
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)