Anotace: ... necítím se být věřící v klasickém slova smyslu ... na druhou stranu, dá se to chápat i jako rozhovor s Bohem :o)
krásný..:)vážně..někdy si říkám, co pořád dělám špatně..co ještě neni správně...
01.06.2009 12:53:00 | Agniezka
Věřím si v něco...nevím v co...děkuju za tohle krásný zamyšlení...až zas budu večer v posteli s prosíkem a Otčenášem na rtech o něco chtít škemrat,tak si na to vzpomenu...
23.08.2008 09:41:00 | Veru
dle meho je to spise jak basen dopis pro Boha..:-), treba taky chodi na liter...pac, je to tu božske :-D
06.08.2008 18:18:00 | saddova
Jako věřící smekám a posílám stip a navíc s úsměvem :-)
Souhlas, chceme toho asi moc, ale zapomínáme na vděčnost...víc děkovat a vážít si jeho darů!
Robot si zase stěžuje...OUH! No co mu tam zase vadí? Život už je prostě těžký a občas je potřeba i trochu zapřáhnout..ale jsou i hezké chvilky :-)
30.07.2008 20:58:00 | Chancer
To je pravda,nikdy není tam kde je potřeba.
Ale i kdyby byl tak to stejně nezvládne.
29.07.2008 15:30:00 | Květka Š.