Hannazko, i když ještě nestačil jsem všechny Tvé verše přečíst, mohu zodpovědně napsat - Tvé verše jsou pěkné :-))
07.08.2008 20:17:00 | poustevník Jirka
o sladkém sním probuzení
o slunci, o vůni čaje
o básni, co slovy hraje
sním s rozkoší samuraje
v životě však tak to není
tvář již přestala být plyšem
že lenosti jsem tovaryšem
z postele mě ženeš bičem
:o))
Jiří senior
01.08.2008 08:44:00 | j.c.