Pap und Dekl
Anotace: Nesmyslná říkanka
Oči v truhle
Jabka v koši
Tamhle, tuhle
Nos a uši
Křeslo, židle
Vůz a vidle
Seno, tráva
Mléko, kráva
Slunce, včela
Kytka, kapka
Rozkřičela
se ňáká babka
Pádlo dlabe
Řeku Labe
Voda šplouchá
Nám do oucha
Umakart a papundekl
Lidí dav se rozutekl
Po sklizni se napít
v bitce facky lepit
Vehykl jede po ulici
Všechno je tam napalici
Kočka přede na schodech
A pes skáče přes oves
Střízlík stříká stříkanec
je konec této říkanec
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Alan Black, denebrin, Zasněný básník, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)