bez zmagnetizovaný jehly
si z nitek můžeš leda
štrikovat svetr
na ještě horší
časy
29.07.2008 23:48:00 | a_tao
nevím proč zbavuješ se krás
místo nitky mohs mít vlas
nestřípkatý - střapatý
od hlavy až po paty
dyž šikovně si klekneš...
a né že se zas lekneš!
:o)
29.07.2008 23:07:00 | hanele m.
To snář
ne já
je lhář
a má tvář
zbavena krás
skládá zbytky
v střípky
a ty zase
v štítky
za pomoci
nitky.
:-) zdravec!
29.07.2008 23:01:00 | abcabcabc
jsou mapy které dovedou tě,
k pokladům které zakopal ...
sám ďábel na dně lidský poutě
Jen zabij cit ... a jde se dál ... !!!
*- ... a zdechlinou už nedojmou tě, ...
... .... .... ... kdopak by naříkal ...
29.07.2008 16:02:00 | HarryHH