Blesk z čistého nebe..
Proč blesk,
jenž vyletěl z čistého nebe,
vyhlédl si za cíl zrovna Tebe,
***
proč proletěl bez varování Ti tělem
a nadělal v Tobě spoušť,
Ty najednou proměnil si se v poušť,
***
skácel jsi se k zemi,
s myšlenkou,
která už není,
***
bez dechu a bez tepu - bezvládně,
přátelé dýchali za Tebe,
ve chvíli,
***
kdy jsi pomalu odcházel do nebe,
tak bojuj, pro ně, pro nás a hlavně sám pro sebe,
nemáš ani představu jaký by byl život
pro několikero lidí - bez Tebe! (prázdnější)
***
/Až se uzdravíš, tak Ti to povím/
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, maliska, jedam, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)