Slunce
Podívej!
Hřející slunečnice oznamuje nový den,
jak kdyby to byl sen,
ta obrovská žlutá slunečnice
bez okvětních lístků?
- kdo ví -
není noc, je přeci den,
asi náš život je jen sen,
krůpěje potu smáčí naše těla,
kéž by ta žhavá koule nebyla tak smělá...
*prosím, vodu!*
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)