Anotace: Staronové období, staré zvyky, nová básnička a přátelé..tak to teď vypadá kolem mě.. (kdo nepochopil - nevadí!)
Silná vůně jasmínů a silný příběh tvůj... dokázaly popsat, co často cítím... A ač to bolí, mám tu vůni ráda! A doufám, že alespoň malý kousek ohýnku zůstal plápolat v tvých očích...
04.09.2008 20:26:00 | Anita Buchtová
Chtěla bych číst tu knihu, chtěla bych vidět ten jasmín, chtěla bych cítit žhnoucí oheň a na hlavě mít kapky dešte..
Nenelézám silné slovo.. Je krásná..
17.08.2008 16:50:00 | dablik007
člověk je někdy opravdu slepý, tak dlouho má krásnu před očima a tak dlouho ji nevidí, mluvím teď o Tvých básních,
opravdu se mi moc líbí
16.08.2008 23:35:00 | blue
nádherné, opravdu
hm, že bych si dala taky několika-měsíční pauzu ?
03.08.2008 18:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Opravdu propracované dílko, krásná báseň. Až jsem cítila tu sílu onoho příběhu, jenž kniha vyprávěla. Neskuečně nádherné verše! :)
02.08.2008 22:45:00 | lennerka