On
Anotace: A můj přítel ještě nedorazil...
Přišla jsem do restaurace,
ke stolu jsem si sedla.
Podívala se na hodinky,
na přítele jsem čekala.
V tu chvíli přišel on,
mé samoty využil.
Zda si může přisednout,
s odmítnutím se nesžil.
Své jméno mi neřekl,
tvářil se tak tajemně.
Jen si prostě přisedl
a choval se galantně.
Začal mě svádět slovy,
snad kvůli tomu přišel.
Řekla jsem: "Měl byste odejít!"
Zvedl se a odešel.
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Holis, Monsignore, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)