Máta a med
Anotace: taková hříčka se slovy
Host vychází z domu
a s nim i vše dobré.
Co dá se říci o lidu,
který žije v zemi mokré
a na polích pěstuje mátu.
Nemaje tucha o vůni hořké,
lynoucí se z mátového ledu,
neb jejich nosy již nebystré,
tu vůni nerozeznají od medu,
za který mátu smění chytře
s lidmi co táboří u jezu.
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)