Anotace: nerýmuje se
Přestan se obvinovat, to přece nemá smysl. Radši si oprav pravopis, protože na tom máš teda fakt vinu.
07.09.2008 17:47:00 | major.siorak
nejdůležitější je si tu vinu přiznat... rozumím tvým pocitům.-( V Tvé básni jsem se jaxi shlédla.. líbí
13.08.2008 15:58:00 | Caracol
Sím tebe, ne vždy jsou okolnosti pod naší kontrolou a ne vždy jsme zodpovědni za špatné v našem nebo něčím životě. A pokud ano, tak pozor, pozor, rádo se to vrací. Ale ber to z tý lepší stránky, alespoň člověk tuší, co ho čeká ;-)
05.08.2008 00:50:00 | Dračičák
Snad neseš břímě viny, ale pamatuj, na každého padne pouze tolik, aby to mohl unést..věřím že jsi silná..
31.07.2008 13:54:00 | Lady Carmila
no, celkom jedno mi to nie je, aj ked nijak mimoriadne mi na tebe naozaj nezalezi. To je fakt..
V skutocnosti mi zalezi len na sebe a mojich vlastnych pocitoch, len za nich som zodpovedna. Ty si tie svoje straz sama a vsetko bude ok.
Ale kedze som tu, citam ta a pisem ti, nebude vsetko take cierne.. nemyslis?
:)
31.07.2008 10:54:00 | maranika