Kamínek
Anotace: kamínek je o dědečkovi o dni který bude jednou pro vždy posvátný
Půlnoc už odbila
už bude ráno
hospodská zavírá
pro dnes má vystaráno
V kostele z půlnoční
zhasla poslední svíce
v tiché hodince noční
svítí hvězd na tisíce
okénko v celém kraji
svítí jen jediné
co duše moje tají
snad mi Bůh promine
Na procházku se těším
zas příští neděli
zas k tobě lásku cítím
můj strážný anděli
vím jistě že není možné
čas dávný navrátit
můj andílku vážný
nemůžem spolu žít
Minutu po minutě
odbíjí hodina
na prahu mňouká kotě
když kočka usíná
a do té tmy a klidu
se vrací náhle svit
v duši zas cítím tíhu
že musím odejít
Nakonec na mne voláš
„už nevrátím se zpět
pozdravuj všechny dole
jež obývají svět.“
Končí již pohádka
co byla o nás dvou
zbyla jen památka
- kamínek pod vrbou...
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT., Monsignore, okapovaroura, Holis, WAYWARD, hanele m., jusTMee
Komentáře (4)
Komentujících (4)