Jsem - nejsem?
Anotace: jak to vlastně je??
Jsem….nejsem?
Žiju, nebo přežívám?
Sním, či bdím?
Mám Tě, nebo nemám?
Klam, či realita?
Tolik otázek mě napadá,
a odpovědi nepřichází….
Kde hledat je mám?
Nevím….netuším…
Snad jednou přijdou samy….
Odpovědi na vše,
co mě trápí….
Snad …jednou….uvidím…
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)