Žiju!
Anotace: Děkuju jednomu člověku, za to, že mi ukázal jaký je...abych pochopila, jak moc jsem se zmýlila....nejvíc v něm...
Žiju….navzdory Tobě
Žiju….navzdory téhle době
Žiju….možná i díky Tobě…
Žes ukázal mi jak umí být lidi zlí…
A za to Ti děkuju..opravdu…
Lidi umí být krutí…..….prolhaní….
Proč jen jsou takoví?…proč?
Ale já už na ně nemyslím….
Už vím….
Vím…díky Tobě…
žes ukázal mi jak se věci mají....
A proto žiju….
Co chtěla bych víc?
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, okapovaroura, WAYWARD, Monsignore, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)