...
život mi dala moje máma,
sama jsem si ho prožila,
láska mi hodně vzala i dala,
za pár let spoustu jsem toho zažila...
teď prožívám to jakoby znova,
stejný život, stejná slova,
útíkám po útesu, dívám se dolů,
hledám svoji utkvělou představu...
možná že po svobodě toužím,
v životě plytkém si teď brouzdím,
zklamaná pýchou a potrestáním,
zneužita a zašlapána do prachu cest...
přesto jdu s hlavou vztyčenou,
hrdě se šinu ulicí vysněnou,
odrážím pohledy zvědavých lidí,
sílu ve mě a lásku ať každý vidí...
Komentáře (0)