Pouť pouští
Anotace: nojo život prostě
Krása, krás.
Múza, múz.
Srdce z prázdna rozerváno.
Život je vážně hnus.
Co člověka nabádá jít stále dál.
Tou cestou vyprahlou.
Pouští neživou, plnou ostrých skal.
Kosti lásek všudeš na dohled.
Srdce přestává bít, tvrdé jako led.
Oázi nemožno docílit.
Zhroutit se na místě, mít od všeho klid.
Srdce začíná zvolna hnít.
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: jusTMee
Komentáře (3)
Komentujících (2)