Ty ďáble schovávací!!!
Já ti dám pedofilský choutky!
Kdy uvidím tebe??? :o)))
04.10.2005 16:27:00 | Cecilka
..zvláštní...jako bych na okamžik byla tím větrem unášeným zrnkem písku....jako bych něco cítila....ale smysl mého propůjčeného bytí se náhle ztrácí......škoda......
Dříve jsem se v Tvých básních utápěla víc....škoda...
20.09.2005 20:02:00 | MACHEENOU
ahooooj, Fallene, vím, že tu Pannu mám přišitou až do konce tohoto života, zdá se, žes ťal do živého :o)
Zdravím na dálku a vinšuju bájo víkendek!!!
16.09.2005 15:11:00 | Cecilka