Srdce vejpůl
Poslední kapka krve
spadla do sněhu..
Kapka z mýho srdce,
které jsi rozerval vejpůl.
Teď už se brzo stmívá..
Vlastně už je tma.
Já umírám pro něhu
a místo klavíru poslouchám
vytí divokých vlků, pro které budu večeří..
Není to ironie?
pak už nebudu mít jen rozervané srdce,
budu roztrhaná celá..
Tak tu ležím v krvi, neschopná se hnout,
slyším jen tvé vzdalující se kroky.
Sleduju hvězdy jako kroniku svých příběhů,
mýho mizernýho života..
Pak z dálky slyším tvůj hlas:
,, Promiň, všechno mě mrzí..!"
-ale už je pozdě-
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Holka z davu, blue, Kyle, okapovaroura, Psavec, saddova
Komentáře (5)
Komentujících (5)