Kde je ta krajina
V široké dálce,
kde ani konec není v dohlednu,
kde Slunce mizí a opět se zjevuje,
tam,
až tam nasednu,
na loď,
které odpluje.
Odpluje do nových časů,
kde Sluncem zalitá je zem,
kde na vše je spousta času
a zdarma je tam podnájem.
Kde světla v noci nebručí
a ptáci budí zpěvem,
kde potok s deštěm si zurčí
a bolest záhnána je zpěvem.
Kde úsměv lepší náladu
a doteky jsou upřímné,
kde v slovech slyšíš baladu,
a ano místo ne.
Kde ticho noci převládá,
jen s přírodním zvukem,
kde se nikdo nehádá
a budí Tě svým hlukem.
Nenávist je ztracena,
radost máš tam ze života,
kdepak je ta krajina,
co duší tvárná je jak hmota?
Přečteno 265x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, pejrak, padající do neznáma, SZN, igniss, Psavec, okapovaroura, jusTMee, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)