Hvězda
HVĚZDA
Když se v noci na oblohu zadívám,
vidím zářící perly.
Jako by lákaly na svoji půvabnost.
Jako by říkaly: "Podívej se, já jsem ta nejkrásnější"
Stačí natáhnout ruku a jednu si vzít.
Vzít si kousek štěstí.
Každá v sobě ukrývá nějaké tajemství.
Proto jsou tak daleko,
aby jim nemohl nikdo ukrást jejich kouzlo.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: TAORA3, Psavec, okapovaroura, už ne pernikova princezna, její alter ego, 0-0
Komentáře (5)
Komentujících (5)