Mno, jestlik lže ticho ... tak to není dobré, ... každopádně lže eee fujky! Jinak za dílko ST! sic krátké, ale výstižné ... líbí se mi to. Dobré myšlenky.
31.07.2008 10:13:00 | NikitaNikaT.
Mno, jestlik lže ticho ... tak to není dobré, ... každopádně lže eee fujky! Jinak za dílko ST! sic krátké, ale výstižné ... líbí se mi to. Dobré myšlenky.
31.07.2008 10:13:00 | NikitaNikaT.
Jedinej, kdo mluví pravdu, je právě TICHO. Možná právě proto, že pořád drží hubu! :-)
31.07.2008 09:26:00 | 6thSun
lež je jenom obrácená pravda:-) kéž by byla:-) lež je složitá konstrukce složená z pravdy, nepravdy a ticha:-) a nebo je to taky úplně jinak....Ale dílo je výborné!!!
30.07.2008 21:53:00 | monterka