Sally
Anotace: 11.5.1997 - 15.7.2008
odešla
a já se
nerozloučila
neřekla ahoj
neřekla sbohem
neřekla někdy nashledanou
nedala poslední pohlazení
poslední podrbání za ušima
já totiž
..
už
nikdy
nikdy
nikdy
ji neobejmu
nedám jí pusu
nikdy už nikdo nebude tak krásně škemrat o každej piškot a čerstvej suchej rohlík
už nikdy nikdo se nebude tak schovávat strachy před bouřkou
už nikdy nikdo nebude tak žalostně výt při hlášení místního rozhlasu
už nikdy nikdo mi neolízne ve spánku ruku
a víte co?
rovnou celej obličej
už nikdy nikdo nebude polehávat ne vyhřáté silnici před naším domem a tvářit se lhostejně na troubící auta
už nikomu nebudene moct říkat že je to náš malej soukromej příčnej prách
už nikdy nikdo na mě nebude hledět tak vesel těma smutnýma kokříma očima
ted už vím co to je žít u někoho ve vzpomínkách
v srdci
dřív jsem se těmto slovům bránila
ale ted?
jinak to říci nejde
budeš srdci
a v mých vzpomínkách
pro mě bude navždycky ta jediná
ta nejlepší
ta nejmilovanější
nejchlupatější a nejsmradlavější
pro mě budeš navždycky, Sally!
Přečteno 367x
Tipy 47
Poslední tipující: Gabrielle, roztoč_v_mé_hlavě, TAORA3, boruvka175, Woski, Jiparo, Sana.sorrow, china white, el viento, bez nápadu na přezdívku..., ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)