Snazží zakoupit si lásku, než dát celé srdce v sázku:-)) Krásná báseň, moc krásně se četla...Na to youtube se mrknu později, takže možná mi unikl ten pravý význam...ale to vůbec nevadí, protože na mě ta báseň jako taková zapůsobila naprosto naprosto skvěle!!!
31.07.2008 20:10:00 | monterka
Cevert:
smršťovat se začne, až se lidská srdce začnou naplňovat ;)
Až bude poslední srdce na světě naplněno láskou, klidem, vesmír zanikne, vše dokonáno bude, řetěz se přetrhne, iluze bude rozptýlena a vše bude dobré ;)
Taková moje pohádka :)
31.07.2008 20:01:00 | Dao de
Takže to " snad " je nekonečný? Akce vyvolává reakci. Tak kdy se bude smršťovat?
31.07.2008 15:23:00 | cevert
Lady:
smutné to není z mé strany ;)
Sim:
humor se musí hledat v každé situaci
Šesté slunce:
pro mě je důležitá je myšlenka, jsem amatér, formy, rytmy a podobné věci jsou mi cizí
31.07.2008 10:11:00 | Dao de
Konec trochu skřípe, ale celkově to je jinak po delší době moc příjemná věc.
31.07.2008 09:22:00 | 6thSun