Oceán
Anotace: O tom, co pro me znamena ocean..
Oceán neúnavně polyká
zbytky nahodilých modliteb,
nedbale vyřčených.
Stojím na útesu
a plivu dolů svá slova,
neohlazená staletími.
Zrozená ze slané tříště
křídel racků a křiku vln
rozlitých v útrobách.
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Egretta, Marfuša
Komentáře (0)