..pod pokličkou..
Anotace: ..bývá někdy věru.. mnoho různých věcí - různých směrů..:o))
Sbírka:
..mimoděk..
pod pokličkou hrnce bývá pochutina
vzhledem někdy zvláštní, chutí zcela jiná
recept ten je tajný – (slova autořina)
..dobrou krm si neuvaří huba líná..
pod pokličkou mysli bývá zmatkosloví
vzhledem spíše vzdušné, (i když také –kdo ví??)
od bájného složení až k Alláhovi
..dobrou duši nevlastní kdo kope rovy..
pod pokličkou dění bývá překvapení
vzhledem mnohdy husté, formou ku zetlení
tajnůstkářstvím už jsme všichni nakaženi
..dobrý odhad pro hlupáky k mání není..
Přečteno 414x
Tipy 19
Poslední tipující: Pevya, okapovaroura, j.c., Holis, Bíša, Lota, sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT., vodnař, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)