Nevím, kde začít. Moje básnička Dušičky, Nový rozměr jsou o poznání, že po smrti je další pokračování. Velmi jsi mne zaujal, snad i proto, že musím přemýšlet a žití jako celku. Ty to umíš lépe vyjádřit. Moc pěkné.
05.08.2008 23:07:00 | devcatko z jetele
Ještě se věnuj naplno žití ;-) Věřím, že se budeš mít po smrti taky fajn, ale raduj se pořád ze života :-)
01.08.2008 14:48:00 | Chancer
..hmm..když trčíme tam..nahoře..všechno vypadá
podivně male..naše sláva..smutky....
..tak nějak ztrácejí význam..
..tady ..dole..necháme všechno..
..co jsme ztratili..čeho jsme dosáhli.....
..a z té výšky uvidíme ..snad..velký svět..
31.07.2008 13:20:00 | isisleo
Velice zajímavá a hezká. Kombinace veselosti života s trochou morbidity :-)
31.07.2008 12:05:00 | miroslaF