Nikdy nepřestávej věřit...ano!
31.07.2008 17:47:00 | Chancer
Mimochodem, děkuju i za povzbuzující komentář. Je pěkné zjistit, že na světě jsou stále ještě "nelhostejní" lidé..Moc jsi mě potěšil.
Moje kolínko už se zahojilo, ale ty šrámy na uši budou blednout ještě hezkou chvíli. Ale všechno jednou skončí. :-)
31.07.2008 13:26:00 | Princezna.Smutněnka
Děkuju malíři ...děkuju Ty moje lásko..těším se až dneska půjdu dešťem domů do našeho bytu v podkroví a uvařím ti večeři pak si sednem na balkon plný svíček zády k sobě a budeme si mlčet o tom že to co mezi náma je, je jedninečný..a pak..a pak budeme šťastný až do smrti ..není to krásný snění:o)
31.07.2008 11:25:00 | Noc17